Du är här:

Studerande

Arkenbibliotekets övre plan
måndag - torsdag kl 10-14

De böcker som förut fanns på studentbiblioteket finns nu i Arkenbibliotekets hyllor på övre plan, endast referensböcker står kvar på lärcentrum. Om du har studierelaterade frågor kan du vända dig till Arkenbibliotekets övre plan måndag-torsdag klockan 10-14.

 

Meröppet

Studenter kan ansöka om en meröppettag och få tillgång till Lärcentrums studiedel och grupprummen där 6-22 varje dag. För att ansöka om meröppettagg, vänd dig till personalen på lärcentrum. I studiedelen finns bokningsbara datorer, och trådlöst internet.

Var och en taggar in sig själv, både av säkerhetsskäl och för en rättvisande statistik.

Taggen gäller endast för pågående termin. Om du fortsätter studera nästa termin, kontakta bibliotekspersonalen och förläng din giltighetstid. När du slutat studera ska taggen återlämnas. Om detta inte sker skapas en skuld på 50 kr på ditt bibliotekskort.

Skulle du tappa bort taggen kostar en ny 50 kr.

Vi förväntar oss att du:

  • lämnar lokalen i det skick du önskar finna den.
  • ser till att dörrarna går i lås vid in- och utgång.
  • Inte släpper in obehöriga personer.
  • visar hänsyn mot övriga meröppetanvändare.

 

Boka en bibliotekarie

Om du vill få hjälp med informationssökning, referenshantering eller ett annat biblioteksrelaterat ärende kan du boka en bibliotekarie.

Fyll i formuläret


Fjärrlån

Om du söker böcker och artiklar som inte finns på något bibliotek i Örnsköldsviks kommun, kan du få ett fjärrlån från ett annat bibliotek i Sverige. 

Fyll i formuläret

 

Boka grupprum

I lärcentrums studiedel finns grupprum i olika storlekar och med olika utrustning som du kan boka.

Boka grupprum

 

Navigation Menu