Hoppa till innehåll
Du är här: Du är här:
Filtrera din sökning:
Ojdå! Något blev tokigt här!
  1. Är du säker på att du stavat rätt?
  2. Prova att bara söka på de viktigaste orden.
  3. Blir det ändå tokigt?
  4. Då kanske vi inte har det du söker.
Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du undrar över något!
Katalogpost
195535
Bok:Det är något som inte stämmer / Martina Haag.:2015 Det är något som inte stämmer / Martina Haag.
Loading...
Av: Haag, Martina
Utgiven: 2015
Språk: Svenska
Typ av media: Bok
Förlag: Piratförlaget
Anmärkning:
Originalupplaga 2015.
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Titeln finns också som:
Ljudbok, CD:Det är något som inte stämmer:2015
Ljudbok, MP3:Det är något som inte stämmer:2015
E-ljudbok:Det är något som inte stämmer:2015
E-bok:Det är något som inte stämmer:2015
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
I slutet av säsongen flyttar Petra in i en ensam fjällstuga. Hon vill försöka komma över det största svek som någonsin drabbat henne, hoppas få distans till det som har hänt och komma vidare i livet. När man inte har någon att prata med hör man väldigt bra vad man själv tänker. Eller finns det något därute som är värre än ensamheten?.

Här finns titeln:

Loading...
Man förvånas över att Petra inte mycket tidigare begär skilsmässa, därför är innehållet tyvärr mycket naivt. Det är synd att inte någon annan än författaren läser då kanske boken blivit intressantare, den blir nu tyvärr "lite barnslig"
2016-03-01
gson
Eskilstuna stadsbibliotek
Se också:

"Det är något som inte stämmer" av Martina Haag

"Det är något som inte stämmer" av Martina HaagMan hör om hur det händer andra. Man tycker synd om dem. Och man vet, innerst inne, att det aldrig kommer att hända en själv.

Men man har ingen aning.

I slutet av säsongen flyttar Petra in i en ensam fjällstuga. Hon vill försöka komma över det största svek som någonsin drabbat henne, hoppas få distans till det som har hänt och komma vidare i livet. När man inte har någon att prata med hör man väldigt bra vad man själv tänker. Eller finns det något därute som är värre än ensamheten?

Det här är en roman om överlevnad. Om betydelsen av en rödrutig jacka. Om tama järvar med eldkastare. Om en bottenlös fjällsjö, dit ingen får gå, och om hur man reser sig, trots att man är helt säker på att man inte orkar längre.

Martina Haag är som författare känd för sina charmiga böcker och kåserier om livet som skådespelare, mamma och författare. Det här är däremot något helt annat. Det är självutlämnande och högst personligt, och ändå inte på något vis självömkande eller elakt.

Liknande titlar:
 
Fler titlar av samma författare: