Hoppa till innehåll
Du är här: Du är här:
Filtrera din sökning:
Ojdå! Något blev tokigt här!
  1. Är du säker på att du stavat rätt?
  2. Prova att bara söka på de viktigaste orden.
  3. Blir det ändå tokigt?
  4. Då kanske vi inte har det du söker.
Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du undrar över något!
Katalogpost
200698
Bok:Kurrans skatt / Lisa Moroni.:2016 Kurrans skatt / Lisa Moroni.
Loading...
Av: Moroni, Lisa
Utgiven: 2016
Språk: Svenska
Typ av media: Bok
Förlag: Bonnier Carlsen
Anmärkning:
Originalupplaga 2016.
Ingår i svit av fristående verk.
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Kurran och Pigan är bästa vänner. En dag ger de sig ut för att hitta något gott i skogen där de bor. Snart hittar Kurran en riktig skatt. Den är jättetung och dessutom börjar det regna, därför gräver de ner den. Men när de kommer tillbaka för att hämta sin skatt är den borta. De gräver överallt. Medan de utforskar skogen träffar de många spännande djur som blir deras vänner.

Här finns titeln:

Loading...
Spännande saga med fantastiskt fina illustrationer! Underhållande för både barn och vuxna.
2017-01-03
hellin
Biblioteken i Kungsbacka
Se också:

"Kurrans skatt" av Lisa Moroni

"Kurrans skatt" av Lisa MoroniKurran och Pigan är allra bästa vänner. De gillar att spela kort och fika tillsammans. Kurran är äventyrlig och Pigan mer lugn och sansad. Men just den här dagen bestämmer de sig för att bege sig ut på äventyr i skogen där de bor.

Kurran känner snart en härlig doft som ganska snart visar sig vara något alldeles extra. En skatt som är gul och grann! Men. Vad var det? En droppe. Och en droppe till. Snart vräker regnet ner över skogen, Kurran, Pigan och skatten. Skatten är alldeles för tung för att bära hela vägen hem till stubben så de bestämmer sig för att gräva ner den i jorden och hämta den när regnet slutat falla.

Det regnar i flera dagar och Kurran blir mer och mer orolig för skatten. Måtte de bara hitta den när det har slutat regna. Så plötsligt en dag skiner solen igen och de beger sig ut till skogen för att leta upp skatten. De gräver och gräver och under grävandets gång stöter de på många spännande djur som hjälper till.

Men var är skatten? Precis när de bestämmer sig för att ge upp och glömma allt vad skatten heter så knakar det till ovanför dem… KLONK! Skatten har landat rakt i Kurrans huvud. Men hur kunde den falla ner från himlen?

Kurrans skatt är en finurlig och spännande bilderbok om växande vänskap och naturens föränderlighet. Den handlar om att vara en hängiven vän och hängiven till spännande projekt. Ibland är det bra att aldrig ge upp. För rätt som det är inträffar det magiska när vi minst anar det! Och då visar det sig att allt kämpade kan vara värt mödan flera gånger om.

/Mia, Bredbyns bibliotek

Liknande titlar:
 
Fler titlar av samma författare: