Hoppa till innehåll
Du är här: Du är här:
Filtrera din sökning:
Ojdå! Något blev tokigt här!
  1. Är du säker på att du stavat rätt?
  2. Prova att bara söka på de viktigaste orden.
  3. Blir det ändå tokigt?
  4. Då kanske vi inte har det du söker.
Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du undrar över något!
Katalogpost
194725
Bok:Hälsningar från havets botten / Christina Lindström.:2015 Hälsningar från havets botten / Christina Lindström.
Loading...
Av: Lindström, Christina
Utgiven: 2015
Språk: Svenska
Typ av media: Bok
Förlag: BW
Anmärkning:
Originalupplaga 2015.
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Första dagen på gymnasiet får Fille se Hanna, tjejen som stal hans hjärta och tog det med sig när hon flyttade i fjärde klass. Fille faller handlöst igen. Det blir början på en trevande men fantastisk kärlekshistoria. Samtidigt pågår det vanliga livet med frånvarande föräldrar, sena festkvällar och svettiga replokaler.

Här finns titeln:

Loading...
Samling i skolans aula. Första dagen i gymnasiet. Första dagen i en ny klass och en ny skola. Fille sitter i sin stol och försöker vara lagom cool. Plötsligt får han syn på Hanna, tjejen som försvann från klassen när de gick i fyran, men som han inte kunnat glömma. Är hon tillbaka!? :-) Kan de bli vänner och kanske mer än det?
2015-05-21
ira
SNOKA-bibliotek
Se också:

"Hälsningar från havets botten" av C Lindström

"Hälsningar från havets botten" av Christina LindströmFille är 16 år och på uppropet första dagen på gymnasiet är plötsligt HON med stort H där. Hon som gick i hans klass på lågstadiet och som var Filles barndomsförälskelse. Hon som en dag bara var borta. Hon som han inte kunnat sluta tänka på. Hon som fortfarande äger hans hjärta. Hon. Hanna.

Nu är hon plötsligt tillbaka, och ska gå i Filles parallellklass. De kommer att ha massor av lektioner tillsammans, och Fille gör verkligen allt han kan för att få komma henne nära. Men Hanna är ingen som släpper andra inpå livet. Hon har svårt för att umgås med människor och vill helst inte synas alls. Men så åker de båda klasserna på klassresa tillsammans. 

"Och så plötsligt, nästan helt utan förvarning, lägger hon en hand runt min nacke och pressar sina läppar mot mina. Mitt hjärta slår ursinnigt när vi kysser varandra. Fan vad vi kysser varandra."

Fille stiger upp mot himlen som en ballong, men nästa dag är det som om han inte finns för Hanna. Hon ignorerar honom och han fattar ingenting.

Det blir början på en trevande men fantastisk kärlekshistoria som bultar av hjärta, sorg och hudlöshet. Och samtidigt pågår det vanliga livet - med frånvarande föräldrar, sena festkvällar, promenader i duggregn, mer eller mindre genomtänkta hångel, svettiga replokaler och kompisar i trubbel.

"Hälsningar från havets botten" är en fantastisk berättelse om att välja sin egen väg framåt, oavsett var man kommer ifrån, och en av de absolut bästa ungdomsböcker jag läst på länge!!

/Tina, Arkenbiblioteket

Liknande titlar:
 
Fler titlar av samma författare: