Hoppa till innehåll
Du är här: Du är här:
Filtrera din sökning:
Ämnesord:
Typ av media
Målgrupp
Språk
Utgivningsår
Katalogpost
205205
Bok:Experimentet / Harald Nortun ; översatt av Barbro Lagergren.:2016 Experimentet / Harald Nortun ; översatt av Barbro Lagergren.
Loading...
Av: Nortun, Harald
Utgiven: 2016
Språk: Svenska
Typ av media: Bok
Förlag: Opal
Anmärkning:
Första svenska upplaga 2016.
Originaltitel: Eksperimentet
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Amund och Amanda är tvillingsyskon. På tåget på väg till farmor och farfar får Amund en idé. De ska låtsas vara varandra och se om de kan lura farföräldrarna. De gör så och farmor och farfar anar ingenting. När syskonen Stefan och Silje kommer på besök fortsätter Amund och Amanda att låtsas. Ju längre tiden går, desto svårare blir det att berätta sanningen. Dessutom upptäcker Amund och Amanda att de trivs med sina nya roller.

Här finns titeln:

Loading...
Se också:

"Experimentet" av Harald Nortun

"Experimentet" av Harald NortunDet är sommarlov. Amund och hans tvillingsyster Amanda sitter på tåget på väg hem till sin farmor och farfar när Amund får en idé. Tänk om han och Amanda skulle låtsas vara varandra och se om de kan lura farmor och farfar? Som ett roligt experiment, för att se om de lyckas.

Det gör de och farmor och farfar anar ingenting. Just när syskonen ska berätta sanningen för dem knackar det på dörren.

Det är två syskon, Stefan och Silje, som är och hälsar på i grannhuset. De har hört att Amund och Amanda ska komma och har sett fram emot att ha några andra unga människor att hänga med. Eftersom Amund och Amanda fortfarande har på sig varandras kläder måste de fortsätta låtsas och allt blir lite komplicerat.

Dagarna går och till slut går det inte att byta tillbaka. Hur kommer Stefan och Silje reagera om de berättar att de har skojat eller lurats i flera dagar?

/Siv, Husums bibliotek

Liknande titlar:
 
Fler titlar av samma författare: