Artikeldetalj

Du är här:

Bokkasse för avhämtning

Om du inte vill gå in i bibliotekets lokaler kan du hämta dina reserverade böcker i en kasse utanför bibliotekets entré. När du får en avisering från biblioteket att du har böcker att hämta kontaktar du oss och bokar in en tid som passar. Vi lånar ut och packar dina böcker i en kasse som du sedan kommer och hämtar på din bokade tid. Om du missar din bokade tid måste du kontakta biblioteket igen för en ny tid.

Om du brukar få hjälp av personalen när du reserverar böcker kan du kontakta ditt bibliotek via e-post eller telefon så reserverar vi titlarna till dig.

Du hittar din bokkasse på ditt låntagarnummer som står i sms:et/mejlet från biblioteket. Bokkassen är placerad på en vagn vid bibliotekets entré.

Tjänsten finns på samtliga bibliotek. På Arkenbiblioteket kan du ringa om bokkasse för avhämtning måndag-onsdag klockan 8-18, torsdag-lördag 10-14.
På närbiblioteken gäller samma telefontider som bibliotekets öppettider.

Hämttider
På Arkenbiblioteket kan du hämta din bokkasse måndag-onsdag klockan 9:30-11:30. När du fått ett sms om "bok att hämta" ringer du och bokar en specifik hämttid.
På närbiblioteken kan du hämta din bokkasse under samtliga öppettider.

Vill du hämta eller återlämna dina böcker utomhus?
På Arkenbiblioteket kan du hämta/återlämna böcker utomhus. Du ringer och bokar in en tid för avhämtning/återlämning. Du får välja en tid under måndag-onsdag 9:30-11:30.
Arkenbibliotekets telefontider är:
Måndag-onsdag 08:00-18:00
Torsdag-lördag 10:00-14:00
På närbiblioteken kan du också hämta eller återlämna dina böcker utomhus.
Kontakta ditt närbibliotek för att komma överens om en tid som passar.

Tänk på: När du kontaktar oss via e-post måste du ange personnummer eller låntagar-id så att vi kan hitta dig i bibliotekssystemet. På så sätt kan vi dig dig bättre service.

Har du några frågor eller funderingar kan du kontakta Arkenbiblioteket:
Skicka e-post
0660-880 20
0660-880 21

Publiceringsdatum: 2021-01-21