Utopiska digitala bokcirklar

Utopiska digitala bokcirklar

Scenario 2030 och Vänföreningen Fogelstad bjuder in till bokcirklar där vi vill fokusera på utopier i den fiktiva världen. Haka på vår resa där vi konkretiserar det omöjliga, där vi river de murar i vårt sinne som håller oss tillbaka, där vi helt enkelt stiger utanför det-finns-inget-alternativ-tänkandet. Vi vill läsa om andras utopier för att kunna bygga våra egna! Det är ett tillfälle att tänka bortom gränserna för vad vi tror är möjligt i vår värld och visionera fritt. Om vi inte vågar drömma stort hur kan vi då någonsin uppnå stora förändringar i världen?

Tid: torsdag 1 september klockan 18:00 -19:30
Plats: Online
Målgrupp: alla åldrar
Max antal deltagare: 100 personer
Anmäl dig här senast 25 augusti

Bokcirkeln är gratis och öppen för intresserade i alla åldrar, inga förkunskaper krävs. Personer upp till 25 år kan få ekonomiskt stöd för inköp av böcker.

Den 1 september kl 18:00-19.30 träffas vi för första gången i en gemensam digital träff och formar lagom stora cirkelgrupper. Varje bokcirkel träffas sedan på de tider som det passar deltagarna och håller sitt eget lästempo.

Vi planerar för både digitala och fysiska träffar, så peppa människor där du bor att haka på så att det kan bli en lokal grupp nära dig!

Mer information hittar du på Scenario 2030

Språk