Biblio

E-böcker och e-ljudböcker direkt i din mobiltelefon eller surfplatta. Ladda ner appen och kom igång!

E-ljudböcker är ljudböcker du lyssnar på i en dator, surfplatta eller mobiltelefon.
E-böcker är böcker som du läser i en dator, surfplatta eller mobiltelefon.

För att låna e-ljudböcker eller e-böcker till en surfplatta eller mobiltelefon måste du ladda ner en app som heter Biblio. Den är gratis.

För iPad/iPhone gäller:
Ladda ner appen Biblio i App store. Välj Örnsköldsviks bibliotek som ditt hembibliotek och logga in med ditt bibliotekskort- eller personnummer och PIN-kod. Nu kan du söka efter e-böcker och e-ljudböcker. Offline-läget väljer du om du vill läsa utan uppkoppling.

För Android gäller:
Ladda ner appen Biblio i Google play. Välj Örnsköldsviks bibliotek som ditt hembibliotek och logga in med ditt bibliotekskorts- eller personnummer och PIN-kod. Offline-läget väljer du om du vill läsa utan uppkoppling.

Du kan låna max fem e-böcker eller e-ljudböcker under 28 dagar.
Du behöver inte lämna tillbaka e-lån. När lånetiden gått ut försvinner boken automatiskt från "Mina lån".

Har du några frågor eller funderingar kan du kontakta Arkenbiblioteket:
Skicka e-post